Oglinda mea magica

Iubirea mea, ieri a fost ziua ta, o zi speciala, o zi in care mi-e dor de tine in fiecare secunda. Ma uit la ceas si retraiesc ziua in care ne-am vazut pentru prima data, cu toata magia ei, cu toata nerabdarea si emotia pe care am simtit-o.

In acesti 3 ani de miracole si minuni, am trait impreuna o sumedenie de experiente. Momentele de cand erai bebelus si nu puteai articula cuvinte, dar era deajuns sa ma uit in ochii tai ca cunosc necunoscutul, era de ajuns sa inchidem ochii si plecam impreuna dincolo de timp.

M-ai invatat o multime de lucuri, unele le stiam din teorie si eram ferm convinsa ca stiu ce si cum, doar ca, mai apoi tu sa ma inveti sa le vad mai profund decat te poate invata teoria. Alte lucuri nici nu stiam ca exista, nici nu le credeam posibile si astfel mi-ai deschis poarta spre o luma magica, pe care nu o cunosteam.

Te-am vazut inca din prima clipa, magica, divina, minunata, capabila sa faci imposibil, sa faci cunoscut, necunoscutul. Apoi am aflat ca de fapt era un mod de a proiecta tot ce nu puteam sa accept ca sunt si eu, caci logic vorbind tot ce ai tu, minunea mea, am si eu, tot ce exista in tine este si in mine, tot ce vad la tine se regaseste si inauntrul meu. Eu nu ma puteam vedea ca fiind la fel ca tine, nu eram destul de demna sa fiu, dar tu m-ai invatat, fara cuvinte, fara vorbe, doar din priviri si trairi ca suntem la fel, ca eu sunt magica si ca tu esti magica. Iti multumesc pentru ca m-ai trezit dintr-un cosmar in care traiam de mult timp, acela al blamarii de sine, este cel mai important cadou pe care mi l-ai facut, mi-l faci si mi-l vei face. Pentru ca de fiecare data cand ma uit in ochii tai, imi amintesc cat de minunate suntem amandoua. De fiecare data cand cred ca nu e posibil, ca nu sunt in stare, ca nu voi reusi, ma uit la tine si stiu ca daca am creat ceva atat de „perfect” pot face orice.

Aceasta viata este doar un episod din povestea noastra! Imi doresc sa fie episodul in care ne regasim pe noi, impreuna! Multumesc iubirea mea!

Acest articol a fost publicat în Being MAMA. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.