Multumesc TOTO!

Se spune ca achizitiile cele mai importante le avem in copilarie, nu cred asta pentru ca este o limitare, iar eu imi educ mintea sa numai gandeasca in limite. Dar pot spune ca am invatat cea mai importanta lectie din viata mea in primii 10 ani din viata.

Cea mai importanta lectie din viata orcarui om este cea de IUBIRE NECONDITIONATA! Rareori gasim oameni in jurul nostru care sa ne invete asta, pentru ca fiecare are friciile lui pe care le proiecteaza inevitabil asupra celorlalti, in special asupra celor dragi, pentru ca frica cea mai mare este ca ei sa nu pateasca ceva. Si desi aceasta grija este admirabila si naturala ea, in fapt, limiteaza modul in care ne dam voie sa iubim si sa fim iubiti.

Eu insa am avut norocul sa am un inger in viata mea, desi nu cred in ingerii care imi stau in ceafa si au rol de bodyguard, nu de alta, dar mi se pare umilitor si pentru mine, pentru ca ar insemna ca nu am tot ce imi trebuie ca sa ma descurc singura, si pentru ei, pentru ca inseamna ca sunt blocati langa oameni care te cele mai multe ori ii ignora, eu am avut un inger special. Ingerul meu era format din carne si oase, ma tinea de mana, imi cumpara inghetate, se plimba prin tot orasul cu mine, ma ducea la locuri de joaca, ma supraveghea cand ma jucam afara cu alti copii. Ingerul meu era acolo pentru mine oricand aveam nevoie si cel mai important nu imi raspunde niciodata cu NU. In lumea noastra totul era posibil, totul era realizabil, totul se putea materializa. Ingerul meu m-a vazu mereu perfect, se uita la mine ca la Dumnezeu, ma adora si ma iubea asa cum eram. Nu pot sa descriu privirea lui cand se uita la mine, dar o am adanc intiparita in sufletul meu si ma bucur ca o pot retrai oricand, deoarece n-am mai intalnit acea privire care se uita adanc in sufletul meu si vedea perfectiunea de acolo.

Dupa ce traiesti o astfel de experienta o cauti in toti si in toate si suferi si plangi de fiecare data cand realizezi ca nu o gasesti. Pana cand iti dai seama ca desi le-ai cautat in toti si in toate, nu le-ai cautat in singurul loc in care-l puteai gasi, IN TINE.

Multumesc ca m-ai invatat ce e IUBIREA NECONDITIONATA, iti promit ca nu imi voi mai da voie sa ma uit la mine altfel decat o faceai tu si ca nu voi permite nimanui sa ma faca sa cred ca sunt mai putin decat cum credeai tu ca sunt: PERFECTA! Asa sa fie!

TE IUBESC TOTO!

 

 

Acest articol a fost publicat în Călătorie spre centrul meu. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.