Elevilor mei: MA INCLIN IN FATA VOASTRA!

Fiecare cuvant asternut pe pagina m-a investit cu increderea voastra. Fiecare propozitie scrisa mi-a spus o latura a vostra. Fiecare paragraf era o poarta spre sufletul vostru. Fiecare eseu este o dovada de prietenie, iar asta ma face sa ma simt implinita.

Am ales meseria asta pentru voi, nu pentru a va invata teoria vietii scrisa inutil in manual, ci pentru a invata de la voi, da ati citit bine, pentru a invata de la voi. Pentru ca oameni sunt unici, sunt diferiti, sunt aparte, fiecare un miracol in sine, iar eu vreau sa cunosc cat mai multe miracole in stare pura, neindoctrinati, neformatati, ci liberi, increzatori, curajosi si puternici, exact asa cum sunteti voi. Da, de multe ori ne dati batai de cap, nu stim ce sa va spunem, nu stim cum sa reactionam in unele situatii, iar in altele doar avem impresia ca stim, dar asta e provocarea pe care mi-o doresc, pe care imi place sa o traiesc pentru ca ma ajuta sa evoluez, ma ajuta sa-mi extinde cunostiinte, ma face sa traiesc experiente noi. Viata mea nu e monotona si in mare masura voua trebuie sa va multumesc pentru asta.

Eu m-am dezvoltat si am crescut cu fiecare eseu pe care l-am citit, am pasit cu respect si admiratie prin povestea voastra asternuta pe hartie si v-am multumimt voua, Creatorului si mie pentru ca am trait aceasta minune, pentru ca am avut ocazia sa ating esenta voastra dincolo de toate mastile pe care alegi sa le purtati in cotidian.

Multumesc pentru tot ce ma invatati in fiecare clipa, pentru toate modurile in care ma ajutati sa devin mai buna decat am fost ieri.

Pentru mine este o onoare sa va fiu profesor!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Elevilor mei: MA INCLIN IN FATA VOASTRA!

  1. Lili spune:

    Gabi, sa nu uiti toate ce s-au spus, sunt nepretuite ganduri si indraznesc sa spun ca nu intalnesti astfel de momente nicaieri altundeva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.