Cea mai frumoasa parte

Toata lumea stie partea urata a unei povesti de dragoste atunci cand ea se termina, toata lumea retine doar jignirile, cuvintele dureroase aruncate in graba si la nervi, toata lumea judeca cine a avut dreptate, cine a gresit, cine a luat decizia corecta.Prostii! Nu exista dreptate unilaterala, nu exista greseala capitala si nu exista decizie corecta intr-o poveste de iubire.

Lucrurile bune, partile frumoase sunt ingramadite intr-un colt si uitate, pentru ca daca ele ar fi in primul rand furia, orgoliul si neasumarea nu ar mai avea loc sa se manifeste. Toate momentele minunate impartasite sunt anulate, ba chiar sunt sterse ca si cum n-ar fi fost niciodata.

Eu vreau sa-mi amintesc de momentele bune, de partile frumoase impartasite, de senzatiile si sentimentele unice care mi le-a dat dragostea si de experientele extraordinare pe care le-am trait.

Imi amintesc senzatie de stapan al lumii, cand totul se putea destrama in jurul meu pentru ca nu conta altceva decat ca sunt in bratele persoanei iubite. Imi amintesc ca am simtit libertatea completa atunci cand ne plimbam de mana impreuna. Stiu cum e sa fi inspirat de iubire sa creezi, ea fiind cea mai buna muza. Stiu cum e sa te uiti la luna si sa stii ca desi e la mii de kilometrii cel iubit se uita la aceiasi luna si asta facea ca distanta sa para inexistenta. Am trait experienta unui nou inceput in care totul era posibil, totul se putea materializa si manifesta. Am trait increderea in viitor si speranta in ce iti va aduce ziua de maine. Am trait toate acestea si mult mai mult, si le-am trait prin iubire.

Acest articol a fost publicat în Exista viata dupa divort. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.